Megint egy kihagyhatatlan ajánlat?

Nem, nem kihagyhatatlan. Főleg, ha a pénz nem akadály, szereti valaki a járulékos költségeket, a rizikót, az ügyintézést és a szervezést.

Nem gyanús ez az ár?

E mögött csak annyi áll, hogy települési szinten lényegesen kisebb fajlagos költséggel valósítható meg egy ilyen munkafolyamat az önkormányzat minimális együttműködésével.

Nem “Mekk mesterek” próbálják meg a falu lakosságát “lehúzni”?

Nem. A fennmaradási engedélyéhez szükséges dokumentáció elkészítéséhez a megfelelő jogosultsággal, jogszabályi és szakmai ismerettel rendelkezünk. Csapatunkat kizárólag leinformálható, évtizedes tapasztalattal rendelkező egyetemi végzettségű szakember; víztervező mérnök, hidrogeológus, geográfus alkotja, akik szakmailag és emberileg is minőséget képviselnek, és munkájukért, ill. az összeállított dokumentációért garanciát vállalnak.

Valós munkát és igazolást kapunk a pénzükért?

A kutakat a szükséges szintig részletekbe menően, korszerű módszerekkel vizsgáljuk meg, ami nem is elképzelhető másképp, hiszen csak egy maradéktalanul elvégzett vizsgálati és engedélyezési folyamat képezheti alapját további megrendeléseinknek, ajánlásunknak.

“Ej, ráérünk arra még”?

Rá. De feltehetőleg ezután egyesével kell majd megszervezni és lebonyolítani az illegálisan fúrt kút engedélyeztetését, ami már most is csak többszörös áron valósítható meg – ez természetesen bármely fórumon ellenőrizhető. Kérje referenciáinkat – magukért beszélnek.